július 17. óta Balázsék néven szól, miután a műsor készítői pert vesztettek a Class FM-mel szemben. [33] 2017. április 10-én bejelentették, hogy a debreceni önkormányzat tulajdonában lévő Debrecen Rádió FM95 frekvenciáján is a Rádió 1 műsora fog szólni. A város vezetése abban bízott, hogy többen fognak a 95 MHz-re kapcsolni. Május 5-én jelentették be, hogy további 9 rádió csatlakozik a hálózathoz, köztük a Debrecen Rádió FM95 és a Baranya megyei Rádió 1. [34] Az utóbbit üzemeltető Mambó Rádió Kft. május 9-én közleményt adott ki, melyben kiemelték, a pécsiek a helyi hírek és információk mellett "igénylik az országosan ismert sztárokat, és a korábban megkedvelt szórakoztató műsorokat is. " Másnap bejelentették, hogy a hálózatba kapcsolódás napján, május 18-án reggel 6 órakor a Reggeli Show stábja a pécsi Rádió 1 stúdiójából köszönti a hallgatókat, továbbá a helyi adás 10 órás lesz a hálózat többi tagjától eltérően.
A napi 4 órás műsorok helyett a Rádió 1 napi 24 órás önálló műsorokat kényszerült készíteni, így az országos kívánságműsorok megszűntek, az esti mixműsorokat korábbi ismétlésekkel, a reggeli szórakoztató műsorokat készítő műsorvezetők pedig egy időben több különböző reggeli műsort kellett, hogy készítsenek. 2011. december 20-án öt pályáztatott budapesti frekvencia közül három eredménye született meg, ami szerint a Rádió 1 elveszítette budapesti, 103, 9 MHz-es frekvenciájának műsorszórási engedélyét. Budapesti frekvenciáját 2012.
[9] 2010. március 1-jén teljes vizuális- és audióarculat-csere történt. Ekkor kapta a ma is használt logót a rádió. 2010. augusztus 23-án a szekszárdi központú Alisca Rádió műsorát váltotta fel a Rádió 1 műsora, Dunaföldváron a 106, 5 MHz-en, Pakson a 107, 5 MHz-en, Szekszárdon a 91, 1 MHz-en és Baján a 94, 3 MHz-en. [10] 2011. május 1-jén Nyíregyházán a 91, 1 MHz-en, 2011. július 25-én Tihanyon a 105, 7 MHz-en és 2011. szeptember 19-én Zalaegerszegen, a 95, 1 MHz-en is indultak helyi Rádió 1-adások, az ún.
2012. november 1-jén a Rádió 1 központja Pécsre került, a budapesti stúdiót bezárták. Ez az adásbonyolításra annyi hatással volt, hogy pécsi műsorvezetők vették át a budapestiek helyét. Az új tulajdonos – felmérve a helyzetet – úgy döntött, hogy a Rádió 1-et dél-dunántúli regionális hálózattá alakítja. 2013. február 6-án az új stratégia szempontjából legfontosabb frekvencia, a pécsi további működése is biztosítottá vált: a Médiatanács kihirdette a Mambó Rádió Kft.
2000 júniusára már 7 frekvencián szólt - részben helyi, részben országos - Rádió 1-műsor. Budapesten a 100, 3 MHz-en, Veszprémben a 94, 6 MHz-en, Debrecenben a 92, 3 MHz-en, 2000 végére Egerben a 101, 9 MHz-en, Orosházán a 90, 2 MHz-en, Székesfehérváron a 101, 8 MHz-en, valamint Békéscsabán a 100, 9 MHz-en volt elérhető a program. [5] Békés megyében ugyanazon műsort adták. 2000 végén váltott először logót. 2001-ben indult el adásuk Pécsett a 90, 6 MHz-en és Komlón a 99, 4 MHz-en. [6] 2002 márciusára 12 frekvencián lehetett a rádió programját hallgatni, a fentiek mellett Szarvason a 95, 2 MHz-en, Gyulán a 90, 5 MHz-en, Szeghalmon a 99, 4 MHz-en. Ezzel - az akkor hatályos Rttv.
A budapesti 89, 5 MHz-es, és a 103, 9 MHz-es frekvenciapályázatokon más rádióadókat hoztak ki győztesnek 2011 decemberében, a budapesti 92, 9 MHz-es, 95, 3 MHz-es és 96, 4 MHz-es frekvenciák tekintetében a Médiatanács alaki érvénytelenséget állapított meg 2012 júliusában. A Rádió 1 legnagyobb lefedettsége 2011. 09. 19. és 2012. 01. 31. között Vidéki frekvenciapályázatai ezzel szemben részben eredményesen zárultak: 2012 májusa és novembere között hét városban kapott zöld jelzést a csatorna, így Baja, Dunaföldvár, Komló, Paks, Szekszárd, Orosháza és Szolnok térsége is tovább hallgathatta a Rádió 1 műsorait.
FC Nagykanizsa – #kanizsafoci MOL Magyar Kupa 4. forduló FC Nagykanizsa - Békéscsaba 1912 Előre 2022.10.19 (szerda) Nagykanizsa 13:30 óra Gyere és szurkolj
[60] Július 25-én bejelentette a pécsi Rádió 1, hogy augusztus 1-től lecsökkentik a helyi tartalmat 4 óra 40 percesre, ennek a hátterében egy új pécsi kereskedelmi rádió indulása állhatott. [61] Július 26-án 20 óra körül újraindult Székesfehérváron a Rádió 1, miután július 13-án bejelentette a Fehérvár Rádió, hogy hálózatba kapcsolódnak a Rádió 1-gyel. [62] Szeptember 12-én a Médiatanács a nagykanizsai 95, 6 MHz és a tatabányai 96, 7 MHz a Rádió 1 partnercégeit hozta ki nyertesnek. Október 1-jén elindult Hatvanon és Gyöngyösön a Rádió 1, miután szeptember 24-én bejelentette az FM7, hogy hálózatba kapcsolódnak a Rádió 1-gyel.
A Médiatörvény 65. § (11) szerint „amennyiben a lineáris rádiós médiaszolgáltatási jogosultság úgy jár le, hogy a Médiatanács egy alkalommal már megújította, és a médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatása már megindult, a Médiatanács a korábban jogosultsággal rendelkező médiaszolgáltatóval, annak kérelmére, legfeljebb hatvan napos időtartamra - több alkalommal is - ideiglenes hatósági szerződést köthet. E bekezdés alapján ideiglenes hatósági szerződést kizárólag a pályázati eljárás - illetve a pályázati eljárás érdemében hozott határozattal vagy a pályázati eljárást megszüntető végzéssel szemben esetlegesen indított bírósági felülvizsgálati eljárás jogerős - lezárásáig lehet kötni. Az ideiglenes hatósági szerződés a pályázati eljárás nyertesével való hatósági szerződés megkötésének napján megszűnik.
MADS Work Az idény végén az első két helyezett jut fel az első osztályba, illetve az utolsó három esik ki az NB III-ba. A Nemzeti Sport Online
Június 2-án 16:30 körül elindult a kaposvári Rádió 1 a 99, 9 MHz-en. Augusztus 2-án elhallgatott a szekszárdi, paksi és bajai Rádió 1, mivel a Médiatanács nem hosszabbította meg a 7+5 éves kérelmüket. Augusztus 18-ától hétköznapokon Cooky helyét a mixben Lotfi Begi vette át, míg a kívánságműsorban Juhász Gergely. [68] Augusztus 23-án a győri Rádió 1 átköltözése nem történt meg a 96, 4 MHz-re, mert ezen a frekvencián a Magyar Katolikus Rádió adása hallható.
A DVTK tovább erősített, a Vasashoz viszont nem érkezett Megye I. osztály. Tabella. Félidei tabella. Hazai / Vendég. Aktuális forma. Kereszttabella.
A SÚLYOS ÉS HALMOZOTT FOGYATÉKOSSÁGGAL ÉLŐ A MADS Cégcsoporthoz 2010-ben csatlakozott a MADS Work Kft. Ennek köszönhetően szolgáltatási palettánk a következőkkel bővült: munkaerő közvetítés,
március 29-én. A rádiót a francia Lagardère és a svájci Marquard médiacsoportok indították. [3] A frekvenciát eleinte két másik rádióadóval (Rádió M, Rádió 11) együtt kapták meg, így a rádió déltől este nyolcig sugárzott. [4] 1997. szeptember 1-jétől 24 órában szólt műsora a 100, 3 MHz-en a két másik, frekvenciáját használó céggel történt megállapodás után, miután nem indították el a rendszeres adásukat. Ebben az időben "A város ritmusa" szlogen népszerűsítette az adót. A rádió tulajdonosai felismerték a lehetőséget, hogy egy kifejezetten a fiatalokra pozicionált regionális rádióadó-hálózat kiépítésével kitölthetnék a két akkori országos kereskedelmi adó, a Danubius Rádió és a Sláger Rádió által kitöltetlen űrt. Több szlogennel is működtek ekkoriban: "Tiszta zene", "Tiszta zene a 90-es évekből", "A jelen ritmusa", "A zene, ami benned él", "Tiszta zene a jelenből", "Rádió 1 - Hit music" (ez utóbbi 2000-ben).
” 2012. szeptember 5-én a Médiatanács elutasította a debreceni Rádió 1 60 napos műsorszolgáltatási engedélyét, mivel 2012. A cégcsoport a Médiatanács honlapjáról értesült a Médiatanács-ülések tervezett tematikájáról, így ennek értelmében ismét benyújtotta a hosszabbítási kérelmet. Mivel 2012. szeptember 12-én kiírásra került a debreceni Rádió 1-frekvencia megismételt pályáztatása, így még ugyanezen napon a cégcsoport megkapta a hosszabbítást. A korábbi engedély aznap éjfélig volt érvényes. [19] 2012.
[65] Január 11-én elindult a keszthelyi Rádió 1 a 99, 4 MHz-en, a Helikon Rádió helyén. Tulajdonosváltás, új budapesti frekvencia, a hálózat átalakulása (2019–)[szerkesztés] 2019. január 20-án elhunyt Andy Vajna, a rádió tulajdonosa. [66] Szinte napra pontosan egy év múlva, 2020. január 21-én Schmidt Zoltán, Mészáros Lőrinc bizalmasa lett a rádió új tulajdonosa. [67] Január 27-én 17:40-kor elindult a velencei Rádió 1 a 90, 4 MHz-en. Február 5-én elindult a tatabányai Rádió 1 a 96, 7 MHz-en. Február 24-én este elindult a nagykanizsai Rádió 1 a 95, 6 MHz-en. Május 27-én elhallgatott a dunaföldvári Rádió 1 a 106, 5 MHz-en, mivel a Médiatanács nem hosszabbította meg a 7+5 éves kérelmüket. A Médiatanács azt is jóváhagyta, hogy június 1-jétől a helyi adás időtartamát a jövőben 12-14 óra között készíthessék.
[48] November 1-jén 18 órakor kapcsolódott a Csaba Rádió az országos hálózathoz, így egy éven át két rádió volt fogható Rádió 1 néven Békéscsabán. [49] A Radio Plus Kft. által indított védjegybitorlási perre válaszul a Békés megyei frekvenciák üzemeltetői november 21-én bejelentették, hogy Békéscsabán FM 88, 9 néven megy tovább az adás, az orosházi frekvencia pedig a Mega Rádió hálózatához csatlakozik, ez utóbbi decemberben meg is történt. [50] Később a névváltást visszavonták, a bíróság pedig elutasította a Radio Plus Kft. keresetét.
BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE II. - MLSZ adatbank Aktív termőföld hirdetmények / Termőföldek elővásárlásra Adás-vétel - Nagykanizsa hrsz.: 11990/1 01244/49Adás-vétel - Békéscsaba hrsz.: